"Atık Yağını Getir, Sıvı Yağı Götür" Kampanyası

Çorlu Belediyesi "Atık yağını getir, sıvı yağı götür" kampanyası başlattı.

Çorlu Belediyesi "Atık yağını getir, sıvı yağı götür" kampanyası başlattı.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yıllarda bitkisel ve hayvansal atık yağların doğaya atılmaması konusunda çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Çevreye duyarlılığı her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Çolpan, "Üç yıldır biz de Çorlu'da bu projeye katkı sağlıyoruz. Bitkisel ve hayvansal yağları daha temiz bir çevre için topluyoruz. Çünkü 1 litre bitkisel ve hayvansal atık yağ, bir milyon litre suyu kirletiyor. Sadece evler için geçerli olan kampanyamız, 31 Mayıs'a kadar geçerlidir. Atık yağ teslim etmek isteyen vatandaşlarımız, 444 99 59 numaralı çağrı merkezimizi arayarak, bize ulaşabilirler" dedi.

Reklam
Reklam

Çolpan, kampanya kapsamında, 5 litre atık yağ getiren vatandaşlara 1 litre ayçiçeği yağı hediye edileceğini kaydetti.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: