Atikeler adaylığını beyan etti

ATİKELER,29 Nisan tarihinde yapılacak olan İl kongresinde İl Başkan adayı olduğunu açıkladı.

2011 Genel seçimlerinde Elazığ CHP 2.sıra Milletvekili adayı olan Prof.Dr Mustafa Kemal Atikeler CHP il binasında gerçekleştirdiği toplantıda,29 Nisan tarihinde yapılacak olan İl kongresinde İl Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Atikeler yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;

’’Değerli Basın Mensupları, Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer. Hepiniz hoşgeldiniz.

29.Nisan 2012 tarihinde yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresinde aday olduğumu sizlerle paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Reklam
Reklam

Biliyorum ki CHP köklü bir çınardır ve aynı zamanda devrimci bir partidir. Değişimlere imza atan bir partidir.

CHP bağımsızlığın adıdır, özgürlüğün adıdır, devrimin adıdır, mücadelenin adıdır, bu yüzden umudun adıdır, umudun partisidir. Halkın partisidir.

Her dönemde tarihe not düşmüş olan, tarih yazmış olan partimiz, yeni bir dönüşüme imza atmaktadır. Genel Başkanımız değişmiş, tüzüğümüz en "demokratik şeklini almıştır.

Kongremizle birlikte yeni CHP anlayışını sahiplenecek örgütlerimiz oluşacak ve partimiz kendi içinde demokratik değişime imza atacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi'ni tanıyan, örgütleri bilen, Elazığlıyı, Elazığ’ın sorunlarını bilen, Yeni Cumhuriyet Halk Partisini özümsemiş partimizin bir aile ferdi olarak İl Başkanlığına adayım.

Değerli Delegelerimiz bu görevi bana layık görürlerse; bütün Elazığ'ı kucaklayacak bir yönetim kadrosu ile birlikte, Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROGLU'nun yanında, dimdik duracak bir yönetim ve Kurultay Delegesi kadrosuyla, Elazığ’ı sadece üyelerimiz ile değil, bütün seçmenlerimizle ve halkımızla el ele, koI kola birlikte yöneteceğiz.

Reklam
Reklam

Çok çalışarak ilk seçimlerde Elazığ'ın bütün ilçelerinde halkın iktidarını birlikte kuracağımıza inancım tamdır. "Küçük olsun benim olsun" diyenlerin aksine, partimizin kapılarını CHP çatısı altında siyaset yapmak isteyen herkese sonuna kadar açacağız.

Gecemizi gündüzümüze katarak Elazığ’lıların hizmetinde olacağız. Partimizi İlçe Başkanlarımızla Belediye Başkanlarımızla, Gençlik ve Kadın Kollarımızla birlikte yöneteceğiz, birlikte yürüteceğiz.

Ayrıca her türlü gruplaşmadan uzak, birleştirici, toparlayıcı bir misyon taşımaya gayret edeceğiz. Kimseye sucu bucu demeksizin, bizden olan ve olmayan ayrımı yapmadan, her delege ve üyeye aynı mesafede olarak görev yapacağız.

AKP'nin toplumun bütün kesimlerini rahatsız eden politikaları karşısında, etkili bir muhalefet anlayışı ortaya koyarak iktidara yürüyeceğiz.

Hepimiz birleşeceğiz, bütünleşeceğiz. Birbirimize sevgiyle bakacağız, sevgiyle yaklaşacağız.

Partimizi sevgiyle büyüteceğiz. Nerede kimin, hangi vatandaşımızın bir sorunu varsa biz orada olacağız. Acıyı da, sevinci de, hüznü de paylaşacağız.

Reklam
Reklam

Biz diyoruz ki; Cumhuriyet Halk Partisi bizim sevdamızdır. Ne mutlu Cumhuriyet Halk Partiliyim diyene’’dedi.

Prof. Dr. Mustafa Kemal ATİKELER'in Özgeçmişi:

Mustafa Kemal ATİKELER CHP den Elazığ milletvekili adayı 1959 yılında doğan ATİKELER, 1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesin den mezun oldu. 1986-2008 yılları arasında Elazığ Devlet Hastanesi ve Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Üroloji Uzmanı olarak hizmet verdi. 12. Haziran 2011 milletvekili seçimlerinde CHP den 2. sıra milletvekili adayı oldu.

2006 yılında profesör olan ATİKELER, halen özel bir hastanede Üroloji Uzmanı olarak çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: