Atıklar Hediyeye Dönüştü

İzmit Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü geri dönüşüm projesi kapsamında kendisine destek veren okulları ödüllendirmeyi sürdürüyor.Kampanyaya...

İzmit Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü geri dönüşüm projesi kapsamında kendisine destek veren okulları ödüllendirmeyi sürdürüyor.

Kampanyaya katılan okullara malzemeleri belediye binasında yapılan törenle teslim edildi. Malzeme dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İzmit Belediyesi Çevre Komisyon Üyeleri Muammer Biner, Kani Baştürk, Elif Bülbül, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve okul müdürleri katıldı.

Reklam
Reklam

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan törende yaptığı konuşmada, “Okullarımız bizim birinci derecede sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen kendimize görev kabul ederek destek oluyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde fotokopi kağıdı, projeksiyon cihazı, laptop bilgisayar, masaüstü bilgisayar, fotokopi makinesi verdik. Bunun yanında okullarımıza çok amaçlı salonlar, öğretmenler odası, veli bekleme salonları ve çevre düzenlemeleri yaptık. Öte yandan öğrencimize geri dönüşüm ile ilgili çevre eğitimi, deprem eğitimi ve bisiklet ve bisiklet eğitimi verdik. Çocuklarımıza yapılan yatırım geleceğimize yatırımdır geri kazanım geleceği kazanım sloganını ilke edindik. Okullarımıza desteğimiz artarak sürecektir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın okullara her zaman destek verdiği gerek çok amaçlı salonlar ile gerekse okulların malzeme ihtiyaçlarında her zaman desteğini gördüklerini söyleyerek Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi düzenlemiş olduğu törende geri dönüşüme destek veren okullara 3 bin paket A4 fotokopi kağıdı, 7 adet projeksiyon cihazı, 1 adet fotokopi makinesi, 9 adet dizüstü bilgisayar ve 5 adet bilgisayar dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: