'Atilla Taş rant elde edeceğini bilse Hindu da olur'

FETÖ soruşturması kapsamında önceki gün Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde mola verdiği dinlenme tesisinde gözaltına alınan Twitter fenomeni Atilla Taş'a yapımcı Erol Köse'den sert sözler geldi. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılan Köse, 'Hani bu rant elde edeceğini bilse, Hindu'da olur' diyerek Taş'a tepkisini dile getirdi.

Atilla Taş'ın eski yapımcısı Erol Köse, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Köse, önceki gün gözaltına alınan Taş için;Bu böyle şeylerden de anlamaz. Kullanmışlar bunu. Altyapısı, ideolojisi yoktur. Bu birgün Atatürkçü olur, bir gün Umre'ye gider. Hani rant elde edeceğini bilse, Hindu da olur bu, budist de olur. Atilla Taş böyledir. Ben pişmanlık duyuyorum ki yıllar önce buna albüm yapmıştım, utanıyorum.' dedi.

Gözaltına alınmadan önce sosyal medya uygulaması Periscope'dan takipçilerine seslenen Taş; 'Benim ülkeme bir tek ihanetimi bulsunlar, kimseye bırakmam kendimi asarım! İçim rahat, başım dik,alnım açık, ister gelin alın,ya da geleyim' demişti.

Anahtar Kelimeler: