Atina'da banka soygunu girişimi

ATİNA (İHA) - Yunanistan'ın başkenti Atina'daki bir banka şubesinde soyguncular ile polis arasında çatışma çıktı. Polis, soygun girişiminde bulunan 3 kişinin üzerine ateş açtı. Etkisiz hale getirilen soyguncular polis tarafından gözaltına alındı. Olayda 2 polis memuru ve 1 soyguncu yaralandı.

Yunanistan'da soygun girişimi, alarma geçen polisin düzenlediği operasyon sonucu engellendi. Atina'daki bir bankaya girerek soygun yapmak isteyen 3 kişi, görgü tanıklarının polise haber vermesi sonucu yakalandı. Polisin olay yerine gelmesinin ardından bankada bulunan müşterilerden birini rehin alan soyguncular ile polis arasında çatışma yaşandı. Soyguncular, kendilerine kaçmak için izin verilmemesi durumunda rehin aldıkları kişiyi vuracaklarını ifade etti, ancak polis kaçma eyilimde bulunan soyguncular üzerine ateş açtı ve birini karnından yaraladı. Bu sırada 2 polis memuru da hafif şekilde yara aldı.

Reklam
Reklam

Atina şehir merkezinde yaşanan bu soygun girişiminin bir benzeri Ocak ayında da yine aynı bölgeki farklı bir banka şubesinde gerçekleşmişti.