Atları diri diri yaktılar

Mersin’de yan yana iki ahırda bulunan 3 at birer gün arayla benzin dökülerek yakıldı. Polis,...

Mersin’de yan yana iki ahırda bulunan 3 at birer gün arayla benzin dökülerek yakıldı. Polis, 3 atın yaralandığı olayın zanlılarını bulmak için çalışma başlattı.

Merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi 155. Cadde üzerindeki Hacı Ekinci ile Hasan Kaya’ya ait ahırda bulunun atlardan ikisi dün gece, biri ise bu gece belirsiz bir saatte üzerilerindeki bezlere benzin dökülerek yakıldı. Atların üzerindeki alevler çevreden yetişen vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü. Atların sahiplerinden Hasan Kaya, dün sabah ahırda hayvanı yaralı olarak bulduklarını söyledi. Kendi imkanları ile yangını söndürdüklerini anlatan Kaya, “Hayvanın üzerindeki battaniyeye benzin döküp yakmışlardı. Bugün sabah geldiğimizde ise yanındaki diğer ahırımızdaki atların yakıldığını gördük. Biz seyyar satıcılık yapıyoruz. Sorun nedir bilmiyoruz. Atları niye yakıyorlar? Yazık günah.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kimseyle bir düşmanlıkları olmadığını anlatan Hasan Kaya, “Biz ekmek derdindeyiz. Atlarımızı yakanların bulunmasını istiyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: