Atlet Ve Güreşçiler Yeni Sezon Çalışmalarına Başladı

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi 2012-2013 çalışmalarına başladı.Gençlik...

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi 2012-2013 çalışmalarına başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü, sporcu eğitim merkezi yatılı ve gündüzlü sporcuları olmak üzere atletizm ve güreş branşlarında toplam 50 sporcu ile yeni dönemde çalışmalarına devam edecek.

Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Necati Yıldız, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezinde 2012-2013 çalışma sezonu için start verdik. Merkezimizde yatılı ve gündüzlü olmak üzere atletizm ve güreş branşlarında toplam 50 sporcu ile yeni dönem çalışmalara başladık. Çocuklarımızın daha başarılı olmaları ve sportif etkinliklerinin daha iyi hale getirilmesi için çalışıyoruz. Sporcuların iyi beslenmesi ve iyi eğitim alarak sportif başarılarının artırılması çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz