Atletico Madrid, Arda kararını verdi!

Atletico de Madrid, Falaco'yla birlikte takımın en önemli yüzü olan Arda'nın takımda kalmasını istiyor.

Atletico de Madrid, Falaco'yla birlikte takımın en önemli yüzü olan Arda'nın takımda kalmasını istiyor. Bu nedenle Madrid kulübü yetkilileri sezon bitmeden Arda'yla görüşüp yıldız futbolcuyu takımda kalması için ikna etmeye çalışacak.

Arda'nın İngiltere'de de çok sayıda seçeneği bulunuyor. Arda daha önce yaptığı açıklamalarda Primer Lig'de oynamanın kendisi için bir hayal olduğunu söylemişti.

CHELSEA İDDİASI
Sezonun bitimiyle Real Madrid'ten ayrılıp Chelsea'nin yolunu tutacak olan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun Arda'yı da Londra kulübüne götürebileceği iddia edildi.

Reklam
Reklam

Bu iddia da kilit isim ise dünyaca ünlü FIFA Menajeri Jorge Mendes. Mendes, Mourinho'nun menajeri. Ayrıca Atletico Madrid'le çok iyi ilişkileri var. Mendes'in Türkiye oratığı ise Arda'nın menajeri Ahmet Bulut. Bu formülasyonda Mendes'in tarafları ikna ederek Arda'nın da Mourinho'yla birlikte Chelsea'yi transferini sağlayacağı öne sürülüyor.
TAKIMIN EN ÖNEMLİ İKİ İSMİNDEN BİRİ ARDA
Atletico yönetiminin bu konuda tedirgin olmasının bir nedeni de, Kolombiyalı golcü Falcao'nun takımdan ayrılma olasılığının çok yüksek olması. Kırmızı beyazlı kulüp bu durumda takımın iki en önemli isminden bire olan Arda'nın kalması için bütün imkânlarını seferber edecek. Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'yle daha yüksek hedefleri önüne koyan Atletico, Arda ve Belçikalı kaleci Courtois'yı da kadrosunda tutarak ekibin ana iskeletini minumum kayıpla yeni sezona taşımayı planlıyor.

Anahtar Kelimeler: