Atletico Madrid - Levante maçı canlı yayınla NTV Spor Smart'ta

Atletico Madrid Levante'yi kendi sahasında konuk ediyor. Hakem Alfonso Alvarez Izquierdo'nun düdük çalacağı Atletico Madrid - Levante karşılaşması bugün saat 17.00'da başlayacak. Zirve yarışını sürdüren Atletico Madrid, son 5 resmi maçından beraberlikle ayrılan Levante karşısında favori olarak gösteriliyor.

İspanya La Primera'nın 17. haftasında Atletico Madrid - Levante maçı oynanacak. Bugün saat 17.00'da başlayacak olan Atletico Madrid - Levante karşılaşması, Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşmada hakem Alfonso Alvarez Izquierdo görev yapacak. Atletico Madrid - Levante maçı canlı yayınla NTV Spor Smart'ta ekrana gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 17.00

Yayın: NTV Spor Smart (D-Smart)

Stat: Vicente Calderon

Hakem: Alfonso Alvarez Izguierdo

Atletico Madrid: Miguel Angel Moya, Diego Godin, Guilherme Siqueira, Jose Gimenez, Juanfran, Arda Turan, Gabi, Koke, Tiago Mendes, Antoine Griezmann, Mario Mandzukic

Reklam
Reklam

Teknik Direktör: Diego Simeone

Levante: Diego Marino, Ivan Mendoza, Juanfran, Loukas Vyntra, Nikos Karabelas, Andreas Ivanschitz, Jose Luis Morales, Papakouli Diop, Simao Junior, David Barral, Victor Casadesus

Teknik Direktör: Lucas Alcaraz

Geçen sezon La Liga'da şampiyonluğa ulaşan ve Şampiyonlar Ligi'nde ise final oynayan Atletico Madrid, bu sezon da şampiyonluk mücadelesini devam ettiriyor. Real Madrid ve Barcelona gibi dev bütçeli takımların arasından sıyrılmak pek de kolay olmasa da, Atletico Madrid bunu başarabilmek için çabalıyor. Zirvenin yalnızca 4 puan gerisinde 3. sırada olan Atletico Madrid, Levante karşısında kazanarak yarıştaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Öte yandan ligin zayıf ekiplerinden Levante ise geride kalan 16 maçtan yalnızca 3'ünü kazandı. Düşme potasının sadece 2 puan üzerinde, 15. sırada bulunan Levante bu maçtan puan ya da puanlar çıkararak bir nebze de olsa rahatlamak istiyor.

Bu karşılaşmada Atletico Madrid'de Joao Miranda ve Cristian Ansaldi sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Levante'de ise sakat olan Ruben Garcia ve cezalı durumdaki David Navarro maç kadrosunda yer alamayacak.

Reklam
Reklam