Atletico Madrid – Valencia maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’ta

La Liga’da zirveyi yakından ilgilendiren Atletico Madrid – Valencia maçı canlı yayınla Ntv Spor Smart’ta. Vicente Calderon’da saat 22:00’de başlayacak maç Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Atletico Madrid , İspanya La Liga 26. haftasında sahasında Valencia’yı konuk edecek. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele saat 22:00’de başlayacak. Vicente Calderon Stadı’nda hakem Santiago Jaime Latre’nin yöneteceği kritik maç Ntv Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta Sevilla deplasmanında çok önemli 2 puan bırakan Atletico Madrid, ligin ilk iki sırasında yer alan Real Madrid ve Barcelona’yı takip etmek için üç puan peşinde olacak. La Liga’da 54 puanla 3. sırada yer alan Atletico Madrid, bu maçı kazanıp zirveye bir adım daha yaklaşabilir. Atletico Madrid takımında Niguez sakat, Miranda ve Griezmann cezalı.

Reklam
Reklam

Konuk Valencia ise ligde son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çekiyor. Son 4 maçını da kazanan Valencia 53 puanla 4. sıraya yerleşti. Valencia bu maçı kazandığı takdirde rakibi Atletico Madrid’i üçüncülükten indirecek.

ATLETİCO MADRİD – VALENCİA

STAT: Vicente Calderon

SAAT: 22:00

YAYIN: Ntv Spor Smart

ATLETİCO MADRİD: Moya, Godin, Siqueria, Gimenez, Juanfran, Arda, Gabi, Koke, Mendez, Torres, Mandzukic

VALENCİA: Diego Alves, Barragan, Otamendi, Mustafi, Parejo, Perez, Fuego, Gaya, Negredo, Piatti, Feghouli