Atletikspor’un 1.Lige yükselme Play-Off yarı final maçları belli oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta sezonu ilk sırada tamamlayan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor Play-Off’ta 1.Lig için mücadele edecek.09-11 Mart 2019 tarihleri arası Adana’da yapılacak olan 1.Lige yükselme Play-Off yarı final maçlarına katılacak.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 5.Grupta sezonu ilk sırada tamamlayan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor Play-Off’ta 1.Lig için mücadele edecek.
09-11 Mart 2019 tarihleri arası Adana’da yapılacak olan 1.Lige yükselme Play-Off yarı final maçlarına katılacak. Adana Yüreğir Spor Salonunda oynanacak olan maçlarda Kayseri OSB Teknik Koleji Atltikspor, İstanbul Vakıfbank, Muş Prof. Dr.Vahit Özmen O.O ve Bilecik Bozüyük Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.
Normal sezonu lider olarak tamamlayan ve Play-Off için hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor gözünü şampiyonluğa dikti.
Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor’un fikstürü şu şekilde;
09.03.2019 İstanbul Vakıfbank
10.03.2019 Muş Prof. Dr. Vahit Özmen O.O. Spor
11.03.2019 Bilecik Bozüyük Belediye Spor

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz