Atletizm

1. Cumhuriyet Kupası EGO Spor Atletizm Şenliği, Ankara'da yapıldı.

1. Cumhuriyet Kupası EGO Spor Atletizm Şenliği, Ankara'da yapıldı.

19 Mayıs Spor Kompleksi içindeki Naili Moran Pisti'nde gerçekleştirilen organizasyona 48 okuldan 664 öğrenci katıldı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışlarda, kızlar ve erkekler 10-11 ve 12-13 yaş gruplarına ayrılarak tenis topu atma, uzun atlama, 60, 75 ve 1000 metre koşu ile gülle atma branşlarında mücadele etti.

EGO Spor Kulübü antrenörlerinden Ahmet Pekel, beklenin çok üstünde katılım olduğunu belirterek, "Katılımın bu kadar yüksel olması çok sevindirici. Burada yetenekli gördüğümüz çocuklar kulübümüzün altyapısına kazandırılacak. Hedefimiz katılımın yüzde 10'u kadar çocuk seçmek. Seçilen çocuklar ve aileleri 17 Kasım'da yapacağımız toplantıya davet edilecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere günün anısına yarışma tişörtüyle katılım belgesi verildi ve katılımcı okullara da birer kupa hediye edildi.

Ayrıca yarışlara verilen öğle arasında bir firma tarafından tüm katılımcılara makarna dağıtıldı.

Muhabir: İlknur Çetinbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: