Atletizm...

MESKİ Spor Atletizm Antrenörü Halil Oğuz, "Hedefimiz büyük erkekler ve büyük bayanlarda birinci lige terfi etmek" dedi.

MESKİ Spor Atletizm Antrenörü Halil Oğuz, "Hedefimiz büyük erkekler ve büyük bayanlarda birinci lige terfi etmek" dedi.

Oğuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, MESKİ Spor Kulübü atletizm takımımın Adana'da gerçekleştirilen Kulüplerarası Kros Ligi eleme müsabakalarında, büyük bayanlar kategorisinde takım halinde Türkiye 4. olduğunu ifade etti.

Bin 600 sporcunun katıldığı elemelerin büyük bayanlar kategorisinde toplam 16 takım arasında dereceye girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Oğuz, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Türkiye'nin dört bir yanından gelen atletlerle büyük bir yarışmaya katıldık. Yarışmada ilk 12'ye giren takımlar lige devam etme hakkı kazanıyorlardı. Biz de Türkiye 4. olarak bu hakkı kazanmış olduk. Asıl hedefimiz büyük erkekler ve büyük bayanlarda birinci lige terfi etmek. MESKİ Spor Atletizm Takımı 9 Şubat'ta Antalya'da yapılacak olan 1. kademe müsabakalarında yarışacak. Burada da aynı başarının gösterileceğine inanıyorum. Atletlerimiz 1. kademenin ardından 16 Martta Kuşadası'nda düzenlenecek final kademesinde yarışacaklar."

Kulüp Başkanı Kamil Ülgen ise, MESKİ Genel Müdürlüğü olarak, sporun gençler arasında yaygınlaşması için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: