Atletizm

Erzincan'da okullararası kros il birinciliği yarışlarında dereceye giremeyen bazı öğrenciler, gözyaşlarını tutamadı.

Erzincan'da okullararası kros il birinciliği yarışlarında dereceye giremeyen bazı öğrenciler, gözyaşlarını tutamadı.

Kent Ormanı Kros Parkuru'nda 4 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlara, 31 okuldan toplam 155 öğrenci katıldı. Öğrenciler, kategorilerinde dereceye girebilmek için ter döktü.

Bazı öğrenciler, istedikleri dereceyi elde edemeyince gözyaşlarına hakim olamadı. Yorgunluğun etkisiyle varış noktasında yere yığılan bazı öğrenciler ise öğretmenlerinin yardımıyla ayağa kalkabildi.

Bu arada, Erzincan Sağlık Müdürlüğü'ne ait bir ambulans, yarışın yapıldığı alanda çamura saplandı. Ambulans şoförü ile doktor ve sağlık personeli, ellerindeki küreklerle çamura saplanan aracı çıkarmaya çalıştı. Yarışa katılan öğrenciler de görevlilere ambulansın çıkarılması için yardım etti.

Reklam
Reklam

Ambulans, uzun uğraşlar sonucu bir araçla çekilerek çıkarıldı.

Muhabir: Barış Yalçınkaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: