Atletizm Geliştirme Projesi Finali Koşuldu

Atletizm Geliştirme Projesi Batman finali koşuldu. 1500 metre Minik Kız-Erkek ve 2000 metre Yıldız Kız-Erkek...

Atletizm Geliştirme Projesi Batman finali koşuldu. 1500 metre Minik Kız-Erkek ve 2000 metre Yıldız Kız-Erkek kategorilerinde koşulan müsabakalara 400 sporcu katıldı.

Batman Merkez, Kozluk, Gercüş, Beşiri ve Sason ilçelerinin iştirak ettiği müsabakalarda kategorilerinde dereceye giren 6 sporcunun il takımına alındığı belirtildi.

TPAO Helikopter pistinde yapılan müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Aydın Ekinci, TPAO Personel ve İdari İşler Müdürü A.Kadir Demir, 1955 Batman Belediyespor kulüp başkanı Ümit Eriman ile Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut verdi. En centilmen sporcular ise ödüllerini Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Halil Çöl’ün elinden aldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca TPAO Batman Bölge Müdürlüğü sporculara döner ve ayran ikram ederken, 1955 Batman Belediyespor ise su ikramında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: