Atletizm Teknik Branşlarda Da Düzce’nin Adı Duyurulacak

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü teknik atletizm antrenörü Ahmet Çeşmeli, teknik atletizmi Düzce’ye...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü teknik atletizm antrenörü Ahmet Çeşmeli, teknik atletizmi Düzce’ye tanıtıyor.

Teknik atletizm branşları artık Düzce’de de hayata geçirilmeye başladı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü teknik atletizm antrenörü Ahmet Çeşmeli koordinatörlüğünde gençler, atletizmin diğer branşlarını da öğreniyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumu ve Nurettin Zafer Stadında çalışmalarını yoğunlaştıran Antrenör Ahmet Çeşmeli, ilk olarak okullarda taramalarda bulunduğunu ve ardından çalışmalara başladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Teknik atletizm antrenörü Ahmet Çeşmeli, “110 metre engelli, 3 bin metre engelli, 4x100 bayrak yarışı, 4x400 metre bayrak yarışı, İsveç bayrağı, fırlatma topu, disk atma, çekiç atma, gülle atma, cirit atma, uzun atlama, üç adım atlama, sırıkla yüksek atlama ve ciritle atlama branşlarında sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran’ın desteği ile Düzce’de atletizm diğer alanlarında da başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: