Atletler Başkent’ten Şampiyonluk Kupası İle Döndü

Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve hafta sonunda Ankara’da yapılan 10 Kasım Atatürk’ü...

Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve hafta sonunda Ankara’da yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros Yarışlarına Erzurumlu atletler damga vurdu.

İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ile Antrenörler Nihat Bayburt, Yavuz Bayram, Orhan Güngör ve Ali Haydar Kanber yönetiminde 28 sporcu ile Ankara’ya giden Erzurum Genç Erkeklerde ve Yıldız Erkeklerde takım halinde şampiyon oldu.

Erzurumlu atletlerden Enis Korkmaz Genç erkeklerde altın madalya kazanırken, Yıldız Erkeklerde de Abdulkadir Çelik altın madalyanın sahibi oldu. Küçük erkeklerde Mehmet Karabağ ile Üniversiteli büyük erkeklerde de Yusuf Alıcı 3. olarak bronz madalya elde etti. Antrenör Yavuz Bayram, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros Yarışlarında Türkiye’nin değişik illerinden Bin 500-2000 dolayında atletin yarıştığını belirterek, böylesi geniş katılımlı ve sezonun ilk önemli başlangıç yarışı olan Atatürk Koşusunda başarılı sonuçlara imza atmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da başarılı sporcuları ve atletizm antrenörleri ile il temsilcisi Zeyit Palabıyık’ı kutladı. Çintimar, “Atletizmde başarılı sonuçlara imza atmaktan büyük bir mutluluk duydum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: