Atletler Sivas'tan İki Şampiyonluk Kupası İle Döndü

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Atletizmi Geliştirme Projesi Kapsamı'nda yer alan Doğu...

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Atletizmi Geliştirme Projesi Kapsamı'nda yer alan Doğu ve Güneydoğu Grubu Bölge Grup Yarışları Sivas'ta yapıldı. Erzurum şampiyonada takım halinde iki birincilik kazandı.

Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram. Ali Haydar Kanber ve Cemal Demir yönetiminde Sivas'a giden Erurumlu atletler, yarı final yarışlarında özellikle erkekler kategorisinde başarılı oldu. 1999-1998 doğumlu erkeklerde ve 2000-2001 doğumlu erkeklerde Erzurum iki şampiyonluk kupası kazandı. Dört takımla Sivas'a giden Erzurum'da bayanlar ise ilk üç takım içinde kendine yer bulamadı. Ordu'da yapılan Atletizmi Geliştirme Projesi İlk Etap Yarışlarında dört takımla mücadele eden ve dört şampiyonluk kazanan Erzurum, 28 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak olan finallerde iki erkek takımı ile mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: