Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası 1. Grup müsabakaları Erzurum'da başladı.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası 1. Grup müsabakaları Erzurum'da başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde cirit sahasında başlayan grup müsabakalarının ilk gününde iki karşılaşma yapıldı. Erzurum Cirit İl Temsilcisi Cafer Çağatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1. Grupta Erzurum Atlı Spor Kulübü, Uşak Binicilik Atlı İhtisas Spor Kulübü, Uşak Omurca Atlı Cirit Spor Kulübü ve Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü'nün birincilik için mücadele edeceğini söyledi. Müsabakaların 3 gün süreceğini belirten Çağatay, "Federasyonumuz tarafından düzenlenen ve grup liderlerinin Türkiye Şampiyonası için karşılaşacağı müsabakalar bugün başladı. Diğer grup müsabakaları Uşak, Denizli ve Erzincan'da oynanacak. Erzurum ve Uşak illerinde yapılan grup müsabakaları aynı ayna başladı. Grup müsabakalarının ardından Türkiye Kupası maçlarında karşılaşacak takımlar beli olacak. Kupa müsabakaları ise İstanbul veya Ankara illerinden birinde oynanacak." Öte yandan müsabakalarda görev alan kadın hakem Arzu Kırıt'ın soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadığı görüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: