Atm’De Unutulan Kart Ve Parayı Böyle Aldı

Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa), (DHA)- BURSA’nın Karacabey ilçesinde emekli Dr. Zafer B. bir bankanın ATM’sinde işlem yaptıktan sonra çektiği para ve kartını unuttu.

Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa), (DHA)- BURSA’nın Karacabey ilçesinde emekli Dr. Zafer B. bir bankanın ATM’sinde işlem yaptıktan sonra çektiği para ve kartını unuttu. Bu sırada ATM’ye gelen bir kişi unutulan 1000 TL ve kartı alarak kayıplara karıştı. Zafer B.’nin bankaya başvurusu sonucu ATM’deki görüntülerin incelenmesi sonucu eşkali belirlenen kişi aranıyor.

Karacabey’de oturan emekli Dr. Zafer B., para çekmek için gittiği ATM'de işlem sonrası parayı ve kartı almadan sadece fişini alarak ayrıldı. Kısa süre sonra yaptığı hatayı fark eden Zafer B., bankaya giderek durumu anlatınca ATM kamerası incelemeye alındı. Kamera kayıtlarından Zafer B.'nin yaptığı işlem sonrası kartı ve çekmek istediği 1000 TL'yi almadan ayrılmasının hemen ardından sırada bekleyen Suriyeli olduğu tahmin edilen başka bir kişi tarafından paranın alındığı görüldü. Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: