ATO Başkanı Bezci:

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, "Ankara halkı artık bürokrasiden ziyade ticareti tercih ederek, ticarete geçiyor. Bu ticaretin Ankara'da

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, "Ankara halkı artık bürokrasiden ziyade ticareti tercih ederek, ticarete geçiyor. Bu ticaretin Ankara'da geliştiğinin bir ifadesidir" dedi.

ATO Başkanı Bezci, Etimesgut'taki bir mobilya mağazasının açılışına katılarak, bir konuşma yaptı.

Bezci, "Bu işyeri birçok insana iş imkanı sağlayacak. Lokasyonu da çok güzel. İnşallah hayırlı işler olur. Burada önemli olan işyeri sahibinin babası bürokrasiden ticarete geçen bir arkadaşımız. Dolayısıyla, Ankara halkı artık ticarete geçiyor. Bürokrasiden ziyade ticarete geçiyor, tercih ediyor. Bu ticaretin Ankara'da geliştiğinin bir ifadesidir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Açılışa, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve davetliler katıldı.

Muhabir: Hüseyin Karatepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: