ATO Yönetim Kurulu Başkanı Bezci:

 Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, 2014'ten itibaren yeni bir ATO olarak, 2023 hedefli çalışacaklarını belirtti.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, 2014'ten itibaren yeni bir ATO olarak, 2023 hedefli çalışacaklarını belirtti. ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO yönetim kurulu üyeleri, ATO Genel Sekreteri Mustafa Babayiğit ve birim müdürleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, İç Ticaret Genel Müdürü Dursun Coşkunçelebi ve İç Ticaret Müdürlüğü birim yöneticileriyle bir araya geldi. Bezci, yaptığı konuşmada, ATO'nun çalışmalarını başarıyla sürdürmesindeki en temel etkenin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen destek olduğunu ifade etti. ATO'nun çağın gereklerine uygun şekilde üyelerine ve bunun doğal sonucu olarak da kent ekonomisine hizmet vermek üzere yenilendiğine dikkati çeken Bezci, "2014'ten itibaren yeni bir ATO olarak, 2023 hedefli çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile işbirliği halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: