Ato’dan Ergine Geçmiş Olsun Ziyareti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer ve ATO yönetiminden...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer ve ATO yönetiminden Belediye Başkanı Mesut Ergin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Önceki gün, Küçükköy Belediyesi’nin yeni hizmet binasında Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete; Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer’in yanı sıra ATO Başkan Yardımcıları; İbrahim Kantarcı ile İbrahim Sakallı, yönetim kurulu üyeleri Halil Cevdet Kantarcı, Mustafa Büyükçıvgın ve Mehmet Kuran’ın katıldığı gözlendi. Küçükköy Belediye Meclis Üyesi Murat Akıner’in de hazır bulunduğu ziyarette; kısa bir süre önce Ankara’da bir dizi temaslarda bulunmasının ardından, başkent dönüşünde Bergama’nın Ovacık mevkiinde makam aracının lastiğinin patlaması nedeniyle geçirdiği trafik kazasından ucuz kurtulan Belediye Başkanı Ergin’e geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Mesut Ergin’i sağlıklı olarak görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden Atü Başkanı Gençer ve ATO yöneticileri daha sonra Küçükköy Belediyesi’nin kısa bir süre önec hizmete giren yeni hizmet binasını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyerek, yeni belediye sarayının beldeye yakıştığını kaydettiği gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: