Atos ve Samsung’dan stratejik iş ortaklığı

Teknoloji dünyasının iki önemli şirketi Atos ve Samsung, kurumsal pazara yönelik güçlerini birleştirdi.

Oluşturulan stratejik işbirliğiyle B2B dünyasına yenilikçi IT çözümleri sunulacak. Avrupa’nın lider IT hizmetleri firması Atos, teknoloji dünyasının en büyük markalarından Samsung’la önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği doğrultusunda iki firma şirketlere yenilikçi teklifler sunmaya hazırlanıyor. Büyük ölçekli firmalar ve kamu kuruluşları için hazırlanan bu tekliflerde, uçtan uca perakende teknolojisi, dijital reklam, araç ağı, son kullanıcı bulut IT, baskı ve mobilite gibi farklı çözümler yer alıyor.

Reklam
Reklam

Atos Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Thierry Breton ile Samsung Electronics Tüketici Elektroniği CEO’su ve Bölüm Başkanı Boo-Keun Yoon’un açıkladığı iş ortaklığı kapsamında, Atos’un sektör lideri entegrasyon yetenekleriyle Samsung’un yenilikçi teknolojisi üzerine inşa edilen ortak teklifler kurumsal müşterilere sunulacak.

IT HİZMETLERİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR
Atos Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Thierry Breton, Atos ile Samsung arasındaki bu stratejik iş ortaklığından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. “Bugün mobilite ve tüketici elektroniğinin IT dünyasında yarattığı radikal değişikliklere hepimiz şahit oluyoruz. Aynı zamanda müşteri deneyimini geliştirerek, iş ve satış yapmanın yeni yöntemleriyle tanışıyoruz” diyen Breton, Samsung’la Atos’un bu yeni ve büyüyen pazarda güçlü yanlarını birleştirerek müşterilerine en iyi çözümleri tek elden sunabileceklerini ifade etti.

İş dünyası, bilişim teknolojilerinden faydalanma ve iş süreçlerine uyarlama yöntemlerini kökünden değiştirecek. Bu işbirliği Atos’un bu alandaki vizyonunu destekleyecek. Büyük veri, mobilite ve bulut hizmetlerinde de önemli fırsatlar sunacak işbirliği sayesinde Atos, müşterilerine en gelişmiş tüketici trendlerinden faydalanan üstün teknoloji çözümleri ve hizmetleri sunacak.

Reklam
Reklam

Önümüzdeki yıllarda Samsung’un B2B’de pazar payının artması bekleniyor. Atos ile yapılan işbirliği Samsung’un kurumsal pazarlar için etkin çözümler sağlamak konusundaki stratejisini destekliyor. Samsung Electronics Tüketici Elektroniği CEO’su ve Bölüm Başkanı Boo-Keun Yoon ise bu ortaklıktan son derece memnun olduklarını ifade ederek, bugünkü entegre dünya’da şirketlerin kendilerini bu yeni koşullara adapte edecek, rekabetçi ve başarılı kılacak teknolojilere ihtiyaç duyduklarından bahsetti. Yoon, “Atos’la birlikte bunu müşterilerimize sağlayacağız” dedi.

Bu işbirliğiyle Atos ve Samsung’un ortak kanalları güçlendirilecek ve pazara uçtan uca hizmetler sunulacak. Aynı zamanda bu ortaklık, çözüm geliştirme, pazarlama, iletişim ve müşteri ilişkileri konularını da kapsayacak.

SEKTÖRLERE YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER
Atos ve Samsung arasındaki stratejik işbirliği sektörlere farklı fırsat ve deneyimi aynı anda sunuyor. İşte bu çözümlerden faydalanacak bazı sektörler;

Perakendecilere, veriye dayalı, tüketicilerin satın alma karar sürecini etkileyecek akıllı teknolojiler sunulacak. Otomotiv bayilerine çok yakın bir zamanda tüketicilerinin kendi tablet ve gösterge cihazlarını araçlarına sorunsuz bir şekilde entegre edebilmelerini sağlayan çözümler sunulabilecek.

Reklam
Reklam

Lojistik ve nakliye sektörü, bu çözümlerle teslimatları daha iyi yönetebilme ve optimize edebilmeyi sağlayacak gelişmelerden faydalanabilecek. Aynı zamanda bu çözümlerin büyük ölçekli firmaların ve kamu sektörünün çalışma ortamlarında köklü bir dönüşüm sağlaması öngörülüyor. Güvenliği sağlanmış son kullanıcı ortamları ve BYOD (“Kendi Cihazını Getir”) çözümleri, tabletlerin ve mobil cihazların tüm altyapıya entegrasyonunu kolaylaştıracak.