Atso Başkanı Mehmet Topuz:

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı Mehmet Topuz, Meclis Başkanı Hüsnü Koç ve yönetim...

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı Mehmet Topuz, Meclis Başkanı Hüsnü Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı kahvaltılı basın toplantısında çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde oluşan yeni yönetim kurulu ve basın mensuplarının yaptığı kahvaltılı toplantı Sky Tower otelde gerçekleştirildi. Yeni yönetimin Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Nazım Pazvant, Sayman Cüneyt Yemeneci, Üye Hakan Solak, Kenan Akın, Meclis Başkanı Hüsnü Koç, Meclis Başkan yardımcısı Ümit Cansız, Üyeler Dinçer Pazvant, İsmail Küçük, Evren İnceoğlu, Yücel Çelik, Hasan Güçlü, Hamza Vural ve Mustafa Veraldan oluştuğunu açıklayan ATSO Başkanı Mehmet Topuz Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasında hizmet vermiş geçmiş yöneticilere şükran duygularını sunarak başladığı konuşmasında, "Çalışmalarımızdaki esas, çatısı altında toplanmış olduğumuz TOBB'un 2023 vizyonuna ulaşmak için sergilediği ülke ve dünya gerçekleri ile harmanlanmış ilçe gerçekleri ile uyumlu bir vizyon ve misyon doğrultusunda olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odasının öncülük ettiği fakülte projesi başta olmak üzere devam eden projelerin takipçisi olunacağını vurgulayan Topuz gelecek dönem için ise, “Yeni meclisimizde kuracağımız çalışma gurupları ile görev süremizde yeni projeler ortaya koyacak ve bunların gerçekleşmesi için tüm gayretimizle çalışacağız. Çalışma arkadaşlarımızla olgunlaştırmaya başladığımız projeler dışında üyelerimizin gerek ziyaret, gerek anket yolu ile fikirlerini alarak projelerin olgunlaşmasına üyelerimizi de dahil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

TOOB ve Organize Sanayiler Genel Müdürlüğünden randevular alındığını ve görüşmeler yapılacağını belirten Başkan Topuz, "Bu görüşmeler 25 Haziranda yapılacak olup bunun ardında KOSGEP VE Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile temaslar kurulup ilçemizde en kısa sürede bilgilendirme sempozyumları yapılacaktır. Görev heyecanı ve azmi ile çalışmalara başladık. Genç ve dinamik bir ekip olduk. Görev süremiz boyunca her kesimin olduğu gibi basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz“ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz