Atso Binasının Açılışı 26 Kasım’da

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası açılış töreni ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi...

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası açılış töreni ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezi’nin temel atma töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun katılımı ile 26 Kasım tarihinde yapılacak.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi odamızın eski hizmet binası yetersiz ve hizmet verilemez bir hale gelmişti.Biz göreve geldikten sonra bu tespiti yaparak hızlı bir şekilde yeni hizmet binası yapmak için uygun yer arayışlarına başladık. Yapılan araştırmalarımız neticesinde mülkiyeti maliye hazinesine ait Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan 3 bin 500 metre kare arsanın yeni hizmet binası yapılması amacıyla çok uygun olduğunu tespit ettik. Gerekli girişimlerde bulunarak odamız adına bu arsayı satın aldık.Kısa sürede gerekli çalışmaları tamamlayarak yeni hizmet binamızın temelini 13 Mayıs 2010 tarihinde atarak yapımına başladık. İki yıl gibi kısa bir süre içerisinde de tamamlayarak 4 Haziran tarihinden itibaren yeni hizmet binamızda hizmet vermeye başladık. Üyelerimize hizmet vermede en önemli ilke olarak gerçekleştirdiğimiz bu yeni hizmet binamız yönetim kurulumuzun ve meclisimizin en kalıcı mirası olacaktır.

Reklam
Reklam

Odamızın yeni hizmet binası toplam 8 kattan oluşmaktadır. Göreve geldiğimiz andan itibaren tüm çalışmalarımızda ‘Üyelerimiz Oda için değil,Oda üyelerimiz için vardır’ felsefesi ile yola çıktık. Üyelerimize daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunmak adına ve yerinde hizmet vermek temel amacımız oldu. Kurumların varlık sebebi temsil ettikleri kişilere en iyi hizmeti en iyi koşullar altında vermektir. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet binası sorununu çözdük. Adıyaman’a yakışır bir hizmet binası yapmaya çalıştık.Yeni binamızın üyelerimize ve Adıyaman’a hayırlı olmasını diliyoruz.

İkinci olarak Adıyaman’a kazandıracağımız en önemli hizmetlerden bir tanesi de ‘adıyaman fuar ve kongre merkezidir. İlimiz Adıyaman’ın sanayi ve ticaret hacmi gün geçtikçe artmakta ve olumlu gelişmeler göstermektedir.Ancak ilimiz için önemli derecede ihtiyaç olmasına rağmen, henüz bir fuar alanına sahip değildir. Uluslar arası ticaretin çok hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde, fuarların önemi de vazgeçilmez bir şekilde artmaktadır. Odamız bu konunun önemini tespit etmesiyle birlikte ilimizde fuar ve kongre merkezi kurulması için 2011 yılı Mart ayında uygun yer arayışlarına başlamıştır. Yapılan araştırmalar ve incelemeler neticesinde; havaalanı yolu üzerinde il merkezine yakın mesafede bulunan ve mülkiyeti maliye hazinesine ait 23 bin 400 m² tarla bulunduğu konum itibariyle fuar ve kongre merkezi kurulması için çok uygun olduğu tespit edilmiş ve amacı doğrultusunda kullanılmak üzere maliye hazinesine ait söz konusu tarla uzun süren çabalar sonucunda odamız adına fuar ve kongre merkezi yapılmak amacıyla satın alınmıştır. Odamız yeni hizmet binası açılış töreni ile odamız tarafından yaptırılacak Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezi’nin temel atma törenini 26 Kasım tarihinde gerçekleştireceğiz.Yeni binamızda yapılacak bu törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacaktır. Ayrıca tüm üyelerimiz ve Adıyamanlılar davetlidir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: