Atso’da Devir Teslim Yapıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı’na seçilen Ahmet Koçaş, düzenlenen törenle başkanlık koltuğunu Başkan...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı’na seçilen Ahmet Koçaş, düzenlenen törenle başkanlık koltuğunu Başkan Vekili Ramazan Yılmaz'dan devraldı.

ATSO İl Binasında düzenlenen devir teslim törenine eski ve yeni meclis üyelerinin yanı sıra iş kadını Hatice Eroğlu, Müteahhit Mehmet Hilmi Kumkumoğlu da katıldı. Yeni Başkan Ahmet Koçaş, Ramazan Yılmaz ile tokalaşarak başkanlık koltuğuna otururken, Meclis Başkanlığı’na seçilen Fatih Tekin de yeni görevini devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan eski başkan vekili Ramazan Yılmaz, yeni yönetime başarılar dileyerek, “Biz eski yönetim olarak yeni arkadaşlarımıza görevi devrediyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum. Gerçekten ezberleri bozan bir seçim oldu. Bu seçimlere bazı arkadaşlarımız cemaat içinde olmadığı halde cemaati yanlarında göstererek veya o şekilde kendilerini lanse ettirerek oy toplamaya falan gittiler. Bunlar yanlış şeylerdir. Bu tür olaylara girilmemeliydi” dedi. Ticaret odası ve diğer sivil toplum örgülerine siyasetin girmesinin doğru olmadığını savunan Yılmaz, “Siyasetin Ticaret ve Sanayi Odası veya diğer sivil toplum örgütleri gibi kurumlardan elini çekmesi gerektiğini belirten eski başkan vekili Ramazan Yılmaz, “Siyaset sivil toplum örgütlerine karışmamalıdır. Siyaset ve politika bu kurumlara girmemelidir. Lütfen bu ve benzeri seçimlerden ellerini çeksinler” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 6 aydır seçim çalışmalarının sürdüğünü belirten yeni başkan Ahmet Koçaş ise, Aksaray’ın sanayisi ve ticareti için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Artık ben yokum, biz varız. Birlik ve beraberlikle sorunları yerinde istişare ederek çözüme kavuşturacağız. Ticaret odamızı nöbetçi eczane konumuna getireceğiz. İnsanların en sıkıştığı yerde anında müdahale edecek bir yer yapacağız. Biliyorum, ağır bir yükün altına girdik. Eminim ki bu yükü hep birlikte kaldıracağız ve üstesinden gelerek tüm sorun ve sıkıntıları çözerek görevimizi en layık bir şekilde yapacağız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: