Atso’dan Defterdar Tongal’a Veda Yemeği

Zonguldak İl Defterdarlığı'na atanan Adıyaman Defterdarı Şefik Tongal onuruna Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)...

Zonguldak İl Defterdarlığı'na atanan Adıyaman Defterdarı Şefik Tongal onuruna Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından veda yemeği verildi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yemekte yaptığı konuşmada, “Geliyorsunuz çalışıyorsunuz, belirli bir süre çalışıp dostluklar ediniyorsunuz ve daha sonrada gidiyorsunuz. Ayrılmak kolay bir şey değil. Ancak çok iyi bir intiba bırakmışsanız, çok iyi dostluklar geliştirmişseniz en güzeli budur. Ben inanıyorum defterdar bey Adıyaman’da çok güzel dostluklar edinmiş, bizlerde bu dostlardan bir tanesiyiz. Ben bundan sonraki hayatında başarılar diliyor hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu da veda yemeği öncesi yaptığı konuşmada, “ Bir insanın bir yerde belirli bir süre içerisinde görev yaptıktan sonra arkasından Allah razı olsun denilmesidir. Ben 6,5 sene içerisinde kendisinden alınan ve ya kendisiyle küs olan bir Adıyamanlının olacağını hiç zannetmiyorum. Kendisi her konuda üzerine düşüni layıkıyla yapmış, çizgisini her zaman doğrular üzerinde belirlemiş, her zaman Adıyamanlıya yardımcı olmak için elinden geleni yaptığına inanıyorum. Bu çerçeveden düşündüğümüz zaman bizde kendilerine Allah razı olsun diyoruz. Ben şahsım ve kurumumum adına bundan sonraki görev yapacak yerlerinde Sayın Defterdarımız Şefik Tongal beye başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Defterdar Şefik Tongal ise, “ 6,5 yıldır Adıyaman’da görev yapmaktayken, kamu hizmetinin bir gereği olarak, bakanlıkça Zonguldak İl Defterdarlığına atanmış bulunmaktayım. Bu vesile ile Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği veda yemeğine katılımlarınızdan dolayı beni onurlandırdığınız için hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Konuşmaların en zoru veda konuşmalarıdır. Kelimeler insanın boğazına dizilir neler söyleyeceğini insan bilemez. Ben tekrardan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Veda yemeğine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Genel Meclisi Başkanı Necmi Baykan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz