ATSO'dan Üyelere "faaliyet Kodu" Uyarısı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, üyelerin faaliyet kodlarına ilişkin bilgileri internet aracılığıyla öğrenebileceğini bildirdi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, üyelerin faaliyet kodlarına ilişkin bilgileri internet aracılığıyla öğrenebileceğini bildirdi.

Hancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Ticaret ve Sanayi Odası veya Ticaret Borsasına kayıtlı üyelerin faaliyet kodlarının iki kez kuryeyle kayıtlı adreslerine gönderildiğini belirtti.

Bilinen en son adreslerinde bulunamayan ve dolayısıyla tebligat yapılamayan üyelere ilişkin faaliyet kodlarının, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) resmi internet sitesindeki "nace.tobb.org.tr" web adresinde 19 Kasım'dan itibaren yayınlanmaya başladığını ifade eden Hancıoğlu, bu üyelere tebligat yapılmış sayılacağını duyurdu.

Reklam
Reklam

Hancıoğlu, şunları kaydetti:

"Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının, Mesleklerin Gruplandırılması Hakkında Yönetmeliklerinin geçici 3'üncü maddesine istinaden üyelerin Gelir İdaresi Başkanlığı'na verdiği mükellef bilgileri bildirim formu ve ilgili oda ve borsa kayıtları esas alınarak TOBB tarafından belirlenen faaliyet kodları, yazılı olarak kurye aracılığıyla oda ve borsa üyelerinin bilinen en son adresine gönderildi. Adresinde bulunamayan üyelerin kayıtlı adreslerine kurye aracılığıyla ikinci kez yazılı tebligat gönderildi. Bilinen en son adreslerinde bulunamayan, dolayısıyla tebligat yapılamayan üyelere ilişkin faaliyet kodları, TOBB'un resmi internet sitesindeki 'nace.tobb.org.tr' web adresinde 19 Kasım'da yayınlanmaya başlandı. İlanen yapılan bu tebligat, muhataba yapılmış sayılacak. Üyeler, internet sitesinde yapılan ilan tarihinden itibaren 6 Aralık'a kadar TOBB'a itiraz edebilecek. Süresinde itiraz edilmeyen veya itiraz üzerine TOBB tarafından verilen kararlar kesin olacak. İtirazlara ilişkin hususlar ve istenilen belgelere de 'nace.tobb.org.tr' web adresinde yer verildi."

Reklam
Reklam

-"Zafer Havalimanı"nın hizmete girmesi-

Hancıoğlu, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesine katkı sağlayacak Kütahya'nın Altıntaş ilçesindeki Zafer Havalimanı'nın yarın hizmete gireceğini hatırlattı.

Türkiye'nin yap işlet devret modeliyle inşa edilen bu ilk bölgesel havalimanının, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine hizmet vereceğine ve başta iş dünyası olmak üzere tüm halkın hava ulaşım ihtiyacını gidereceğine dikkati çeken Hancıoğlu, "Zafer Havalimanı'nın beklenen verimlilikte çalışabilmesi için odamız üzerine düşen bütün girişimlerde bulunacak ve havalimanına destek verecek. Uçuşların özendirilmesiyle ilgili her platformda yer alacak odamız, bu konuda öncülük de edecek. Zafer Havalimanımız ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Hancıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Gününü de kutladığını bildirdi.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: