AÜ, 'Avrupa Konseyi Kalite Etiketi' Ödülünü Aldı

Avrupa Konseyi Kalite Etiketi'ni almaya hak kazanan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi, ödülünü,...

Avrupa Konseyi Kalite Etiketi'ni almaya hak kazanan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi, ödülünü, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan Avrupa Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle aldı.

Törene, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan ile Avrupa Akdeniz Gençlik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nurdan Akıner katıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nin kalite belgesi ve ödülünü alan Rektör Kurtcephe, törende yaptığı konuşmada, Akdeniz Üniversitesi Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi’nin, Avrupa Konseyi Kalite Etiketi’ni almaya hak kazanmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Akdeniz Üniversitesi’nin kazandığı diğer ödüller gibi, bu ödülün de bir tesadüf olmadığını vurgulayan Rektör Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi’nin geleceğe yön verecek 46 bin öğrencisiyle genç, dinamik, dünya gündemine hâkim, çok kültürlü bir yapıya sahip olduğunu ve dünyanın farklı coğrafyalarından öğrenci profiliyle, adeta bir kültür atlası olduğunu aktardı.

Reklam
Reklam

Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi’nin, kalite etiketi almasıyla dahil olduğu proje, Avrupa çapında gençlik merkezleri arasında bilgi paylaşımını ve ağ kurmayı hedeflemekte. Budapeşte ve Strazburg'daki Avrupa gençlik merkezleri, Avrupa Konseyi gençlik sektörünün bel kemiğini oluşturmakta.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: