Aü Futbol Ligi'nde Şampiyon Aöf

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Futbol Ligi'nde oynanan final maçında şampiyon Açıköğretim Fakültesi (AÖF) oldu.Yunusemre Kampüsü Futbol...

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Futbol Ligi'nde oynanan final maçında şampiyon Açıköğretim Fakültesi (AÖF) oldu.

Yunusemre Kampüsü Futbol Sahası’nda oynanan final maçında Açıköğretim Fakültesi rakibi Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nı 1-0'lık skorla geçerek şampiyonluk ipini göğüsledi. İlk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlanan mücadelenin kıran kırana geçen ikinci yarısındaki mücadelede eşitliği bozan taraf Açıköğretim Fakültesi oldu. Müsabaka 1-0’lık skorla 2012-2013 yılı şampiyonluğu Açıköğretim Fakültesi aldı.

Reklam
Reklam

Maç sonundaki coşkulu kutlamaların ardından takımlara sırasıyla üçüncülük, ikincilik ve şampiyonluk kupaları dağıtıldı. Ligi üçüncü sırada tamamlayan "Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü" kupasını Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanı Celal Avni Öztürk'ün elinden alırken, "Yapı İşleri Daire Başkanlığı"na ise ikincilik kupasını Genel Sekreter Çetin Kaya verdi. Şampiyon olan Açıköğretim Fakültesi ise şampiyonluk kupasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın elinden alarak kaldırdı.

Açıköğretim Fakültesi Futbol Takımı Teknik Direktörü Atila Geldişen ise maç sonrası yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Gerçekten iyi bir takımız. Çok fazla hazırlık geçiremedik ama her maçtan sonra taşlar yerine oturdu. Sonuçta bugünkü müsabakada çok mücadeleci ve çok güzel oynadık. 1-0 kazandığımız için çok mutluyum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz