Aü İle Esgiad, Akademi Protokolü İmzaladı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD), Akademi Protokolü imzaladı.Değişen iş koşulları ve...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD), Akademi Protokolü imzaladı.

Değişen iş koşulları ve sistemin dinamik yapısı sebebi ile gelişim programlarında en son içerik ve güncel konuları, dünya standartlarında gelişim çözümleri ile en etkin teknolojik yöntemler ve altyapılarla sunmayı amaçlayan ESGİAD Akademi, ilk adımlarını örgüt içi iletişimi güçlendirme ve yapılandırma alanında attı. Daha önce vergi, yeni Türk Ticaret Kanunu, KOSGEB Destekleri, beden dili ve iletişim, güzel konuşma ve diksiyon gibi konularda verdikleri çeşitli eğitim ve seminerlerle üyelerini bilgilendiren ESGİAD, çalışmalarını daha akademik boyuta taşıyarak üyelerini bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Eğitim, bilgilendirme ve seminer çalışmalarının akademik alt yapısının oluşturulması ve işbirliğinin sağlanması için yapılan ilk görüşme 25 ocak tarihinde AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın ile makamında gerçekleştirilmişti. Ziyarette akademik eğitim ve sosyal projelerde işbirliği protokolü yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

AÜ'nin Eskişehir’in gelişimine yön verecek her türlü girişimin ve gelişmenin içinde olması gerektiğine inandığını belirten Prof. Dr. Davut Aydın, genç işadamlarının bu girişiminde mümkün olan her türlü desteği vereceklerini belirtti. ESGİAD Başkanı Serkan Zengin ise değişen ve gelişen sosyal kültürel ve ekonomik koşullara işadamlarının uyum sağlaması gerektiğine değindi. Zengin, ESGİAD Akademi’de kurumsal iletişim ve marka eğitimlerinden, değişen bürokrasi süreçlerine kadar birçok eğitimin ve seminerin Anadolu Üniversitesi desteği ile gerçekleştirileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: