Aü Lübnan’da Düzenlenen Türk Üniversiteleri Fuarı’na Katıldı

Akdeniz Üniversitesi, Lübnan’da düzenlenen 3. Türk Üniversiteleri Fuarı’na katıldı.Fuara katılan, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof....

Akdeniz Üniversitesi, Lübnan’da düzenlenen 3. Türk Üniversiteleri Fuarı’na katıldı.

Fuara katılan, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yaşar Tuna ve Uluslararası İlişkiler Ofisinden Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Nurgül Büyükkalay’dan oluşan ekip, fuar hakkında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’ye bilgiler aktardı.

Akdeniz Üniversitesi’ne gösterilen ilginin yoğun olduğu fuar hakkında değerlendirme yapan Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi’nin son yıllarda yapılan başarılı çalışmalarının tüm dünyada üniversiteye olan ilgiyi arttırdığını kaydetti. Akdeniz Üniversitesi’nin uluslararası öğrenciler açısından da tercih edilen bir üniversite olduğunu aktaran Rektör Kurtcephe, üniversitelerin tanıtımı açısından fuarlara katılımın son derece önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Akdeniz Üniversitesi’nin bir dünya üniversitesi olma yolunda önemli mesafe aldığını belirten Rektör Kurtcephe, üniversitenin uluslararası alanda tanınmasında büyük görevler üstlenen Uluslararası İlişkiler Ofisi ekibine de teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: