Aü Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nda Mezuniyet Töreni

2005 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO)...

2005 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) 8’nci dönem öğrenciler törenle mezun edildi.

AÜ Manavgat MYO’da düzenlenen mezuniyet törenine Rektör vekili Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergün, Manavgat MYO kurucu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan, MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende AÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Abdullah Aziz Ergün, üniversite olarak en büyük dertlerinin öğrenciler olduğunu ifade ederek; “Öğrencilerimizi mezun oldukları için kutluyorum. Sırasıyla, ilkokul, ortaokul, lise ve meslek yüksek okulundan mezun oldunuz. Asıl mücadeleniz şimdi başlıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Rektör vekili Prof. Dr. Ergün, üniversite olarak bütün imkanlarıyla mezun olan öğrencilerin arkasında olduklarını da ifade etti.

Manavgat’a geçtiğimiz hafta içinde fakülte müjdesi verildiğini hatırlatan AÜ Rektör vekili Prof. Dr. Ergün, “Manavgat’ta hayırseverlerin katkısıyla burada MYO yapıldıysa bu çok önemlidir. Buradan yüzlerce öğrenci mezun oluyor. Manavgat iline layık olan fakülte kararı da alındı. İnşallah binlerce öğrenci de fakülteden mezun olacaktır. Önce MYO kuruldu. Şimdi fakülte kurulacak. İnşallah önümüzde senelerde de Manavgat’a üniversite kurulmasını temenni ediyorum. Çünkü Manavgat bunu hak ediyor.”

Manavgat MYO kurucu müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan’da bu sene okuldan 8’nci dönem öğrencilerin mezun olduğunu hatırlatarak, “Biz bu okulu, Manavgat MYO’yu Manavgatlılarla, hayırsever insanlarımızla birlikte yaptık. Şimdi Manavgat için sevindirici bir haber geldi. Manavgat Turizm Fakültesi açılması kabul edildi” dedi.

Manavgat MYO Müdürü Doç Dr. Hacer Bakır Sert’te, okul olarak bir çok organizasyona ve sosyal aktiviteye imza attıklarını dile getirdi. Doç. Dr. Sert, mezun olan öğrencilerden bundan sonraki yaşamlarında dürüst, ahlaklı ve Manavgat MYO mezunlarına yakışır bir şekilde örnek insan olmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Manavgat MYO’da 2012 - 2013 eğitim öğretim yılında Ayşe Boz, okul birincisi, Melek Soyoral ikinci ve Sevcan Temeltaş üçüncü olarak tamamladı. Dereceye giren öğrencilere plaketleri Rektör Vekili Prof. Dr. Abdullah Azizi Ergün, Kurucu Müdür Prof. Dr. Ali Erdoğan ve Manavgat MYO Müdürü Doç Dr. Hacer Bakır Sert tarafından verildi. Öğrencilere ayrıca Azimhan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı ve MAYÖV Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Tatar, dizüstü bilgisayar, Notebook, ve Ipad’le ödüllendirdi.

Plaket töreninin ardından okul birincisi Ayşe Boz, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: