AÜ Öğretim Üyeleri Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi'nde Ders Verdi

Atatürk Üniversitesi (AÜ) öğretim üyeleri Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi'nde ders verdi.

Atatürk Üniversitesi (AÜ) öğretim üyeleri Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi'nde ders verdi.

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Atatürk Üniversitesi ile Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi arasında 2009 yılında yapılan ikili anlaşma çerçevesinde, Atatürk Üniversitesi'nden 5 bilim adamının Gürcistan'a giderek, ders verdiği belirtildi.

Öğretim görevlilerinin 3 gün boyunca her gün 6 saat olmak üzere toplam 18 saat "Tıp" ve "Kamu Sağlığı" konularını anlattığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Yapılan davet üzerine bu ülkeye giden Atatürk Üniversiteli bilim adamları Prof. Dr. Fahri Yavuz, 'Bologna Süreci ve Yükseköğrenimde Uluslarasılaşma', Prof. Dr. Fatih Akçay, 'Tedavide Tamamlayıcı ve Alternatif Yöntemler', Prof. Dr. Zekeriya Aktürk, 'Tıp Metodoloji olarak Biyoistatistik Bazı Konular', Doç. Dr. Metin Akgün 'Mesleki Akciğer Hastalıkları', Doç. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ise 'Autnomous Nervours Sistemi Farmakolojisi' konularında tıp öğrencilerine ders verdi ve bazı uygulamaları gösterdi."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: