AÜ'de Öğrenci Toplulukları Ve Değişim Programları Tanıtım Toplantısı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, öğrenci toplulukları ve değişim programları hakkında tanıtım toplantısı düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde, öğrenci toplulukları ve değişim programları hakkında tanıtım toplantısı düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi amfisinde gerçekleştirilen toplantıda, bu yıl öğrenime başlayan öğrencilere Akdeniz Üniversitesi'ndeki öğrenci toplulukları ve Erasmus, Farabi, Mevlana gibi öğrenci değişim programları tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Aydın Özdemir, dairenin çalışmaları ve Akdeniz Üniversitesi hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Üniversitedeki etkinlikler, kültürel alanlar ve spor alanları hakkında öğrencilere bazı sorular da soran Özdemir, sorularını doğru cevaplandıran öğrencileri harici bellek vererek ödüllendirdi. Öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini kaydeden Özdemir, öğrencilerden yaşadıkları ya da gözlemledikleri sorunları kendilerine iletmelerini istedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Sadettin Sarı ise fakülte ve öğrenci değişim programları hakkında genel bilgiler verdi. Üniversite hayatının sadece derslerden ibaret olmadığını belirten Sarı, öğrencilere sosyal etkinlikler, kültürel ve sportif etkinliklerde de faal olmalarını tavsiye etti.

Toplantıda daha sonra, Güzel Sanatlar Fakültesi Farabi Programı Koordinatörü Doç. Dr. Gökmen Özmenteş, Güzel Sanatlar Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Kemal Kavas, Güzel Sanatlar Fakültesi Mevlana Programı Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ömer Zaimoğlu ve Güzel Sanatlar Fakültesi Bologna Süreci Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bakır öğrencilere programlar hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: