AÜ'de uzaktan eğitim sınavları belirlenen tarihte yapılacak

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tevfik Gülsoy, İlahiyat Lisans Tamamlama Programı...

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tevfik Gülsoy, İlahiyat Lisans Tamamlama Programı ve Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı bütünleme sınavlarının daha önce belirlenen 5 Şubat tarihinde yapılacağını söyledi.
Ülke genelinde etkili olan ağır kış şartları nedeniyle uzaktan eğitim verilen okullarda sınavların ertelenebileceği şeklindeki söylentilerin asılsız olduğu ortaya çıktı.
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’nde İlahiyat Lisans Tamamlama ve Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı’nda öğrenim gören öğrencilerin bütünleme tarihinin de daha önce belirlenen tarih olan 5 Şubat günü yapılacağı belirtildi.
Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tevfik Gülsoy, sınavların ertelenmesi için kendilerine birkaç başvuru yapıldığını ancak gerekli kurumlarla görüştükten sonra sınavın belirlenen tarihte yapılmasına karar verildiğini ifade etti.
Sınav tarihlerinin senato kararıyla dönem başında belirlendiğinin altını çizen Doç. Dr. Gülsoy, “Bu sene yurt genelinde ağır kış şartları yaşanıyor. Birkaç öğrenci tarafından sınavların ertelenmesi talep edildi. Ancak biz Meteoroloji ve Karayolları yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde belirlenen tarihte herhangi bir problem yaşanmayacağı, mevsim şartlarında olağanüstü bir değişiklik beklenmediği söylendi. Bu nedenle bilet alan öğrenciler de göz önünde bulundurularak sınavların belirlenen tarihte yapılması kararlaştırıldı.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz