Auto-Show'da İsviçre rüzgarı

İSTANBUL (İHA) - Dünyaca ünlü model Emilie Boiron, CNR Expocenter'da düzenlenen Auto Show 2004 Fuarı'nda Fiat standında görev aldı. Cenevre ve Frankfurt otomobil fuarlarında geçen yıl dünya basının gündemine oturan ve fotoğrafı Financial Times'ta birinci sayfada yayınlanan 2002 İsviçre güzeli Boiron Fiat Standını ilgi odağı haline getirdi.

Emilie Boiron tarafından tanıtılan Fiat Idea ise yılın en iddialı modellerinden biri olarak standa çıktı. Idea, yeni bir sınıf olarak belirlenen kompakt MPV sınıfında yer alıyor. Modelin yüksek ve geniş yapısı ile özellikle kadınlar tarafından tercih edilmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Dünya uluslararası otomobil fuarlarının gözde modeli Emilie Boiron'u geçen yıl da Türkiye'ye getirmeye çalışan Tofaş, İsviçreli mankenin Lancia ve Rolex'le olan anlaşması nedeniyle bunu gerçekleştirememişti. Son derece profesyonel ve sevecen tavırları ile dikkat çeken Boiron, daha önce tatil amacıyla Türkiye'ye geldiğini ve özellikle İstanbul, Kemer ve Bodrum'u çok sevdiğini söyledi.

Fiat Standı'ndaki yoğun ilgiden son derece memnun olduğunu belirten ünlü model, "Ziyaretçilerin ilgileri ve sıcak davranışları çok güzel fakat bazen benimle konuşmak isteyenler Türkçe sorular soruyorlar, maalesef Türkçe bilmiyorum" dedi.

Güzel mankenin menejeri Tommaso Longo da, Boiron'un gelecek günlerde başka organizasyonlarda da Türkiye'de çalışacağını açıkladı.
1982'de doğan Boiron, 16 yaşından beri mankenlik yapıyor. Boiron'un yıldızı 2002'de İsviçre Güzeli seçilmesiyle parladı. Otomotiv dünyası ise onu ilk kez Cenevre Motor Show'da tanıdı. Fuarın ilk günü Financial Times gazetesinin, Emilie Boiron'lu Lancia modelini manşete taşıması da, ünlü mankeninin uluslararası otomobil fuarlarının gözdesi haline getirdi.

Reklam
Reklam