Autoshow'un Ana Sponsoru Shell, Performans Yakıtlarında Liderliğini Sürdürüyor

İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nın ana sponsorluğunu yapan Shell, performans yakıtlarıyla dünya pazarındaki liderliğini sürdürüyor.Performans yakıtlarıyla...

İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nın ana sponsorluğunu yapan Shell, performans yakıtlarıyla dünya pazarındaki liderliğini sürdürüyor.

Performans yakıtlarıyla dünya pazarındaki lider konumunda yer alan Shell, TÜYAP Fuar ve kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2012 Fuarı’nın ana sponsorluğunu üstlendi. Shell-Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, “Autoshow, Türkiye’de otomotiv sektöründe yenilikleri getiren bir etkinlik. Biz de Shell olarak her zaman otomotiv sektörünün ihtiyaçlarına karşılık verdiğimizden Autoshow’a ana sponsor olduk. Özellikle performans yakıtlarımızla sponsor olduk. Shell, 2000 yılında performans yakıtlarını çıkartan ilk şirkettir. Dünyada da Shell, performans yakıtlarıyla aynı zamanda pazar lideridir” dedi.

Reklam
Reklam

Autoshow 2012'nin temasının güç gösterisi olduğunu belirte Yılmaz, "Bu yüzden biz Shell V-Power olarak performans yakıtlarımızla sponsor olmayı tercih ettik. Shell V-Power, yaklaşık 1988 yılından beri Shell’in uluslararası laboratuvarlarında her yıl 1 milyar doların üzerinde para harcayarak geliştirdiği performans yakıtıdır. Shell’de her araca uygun yakıtımız mevcuttur” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: