Av Tüfekli Kavgada 1 Kişi Öldü,1 Kişi Yaralandı

ÇİFTELER(Eskişehir), (DHA)- ESKİŞEHİR'in Çifteler İlçesi'nde daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda

ÇİFTELER(Eskişehir), (DHA)- ESKİŞEHİR'in Çifteler İlçesi'nde daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda 33 yaşındaki İlker Çalışkanoğlu öldü, kardeşi 28 yaşındaki Hayri Çalışkanoğlu yaralandı.
Olay önceki gece Çifteler İlçesi Çetinel Sokak'ta bulunan bir kahve önünde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan İlker Çalışkanoğlu ve kardeşi Hayri Çalışkanoğlu ile Yüksel A., Erdoğan A., Ertan A., Emrah A., Gökhan A. ve Zülfikar Z. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Av tüfeğiyle açılan ateş sonucu İlker Çalışkanoğlu olay yerinde öldü, kardeşi Hayri Çalışkanoğlu yaralandı. Hayri Çalışkanoğlu kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan ve akraba oldukları belirtilen Yüksel A., Erdoğan A., Ertan A., Emrah A., Gökhan A. ve Zülfikar Z.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: