Avak'ta Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, kurban kesim yerlerinin belirlendiğini söyledi.

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, kurban kesim yerlerinin belirlendiğini söyledi.

Ün, yaptığı açıklamada, Kurban Hizmetleri Komisyonu'nun belirlediği yeler ile kapalı özel mülklerde de kurban kesimi yapılabileceğini söyledi.

Belediye mezbahanesi ile Bahçelievler Mahallesi'ndeki belediye şantiyesi, öğrenci pansiyonu, Ondokuz Mayıs Mahallesi'ndeki Naci Cesur ve Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Hamit Eş'e ait kesimhanelerde kurban kesimi yapılacağını anlatan Ün, "Ayrıca vatandaşlar, çevreden görülmeyecek özel mülklerinde de kurbanlarını kesebilir. Kurban kesimlerinde büyük baş hayvan için 140 lira, küçük baş hayvanlar içinde 30 lira ücret alınacak. Belirlenen yerler haricinde kurban kestiği tespit edilen kişiler hakkında cezai işlem uygulanacak" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Günay / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: