Avalık’ta Genç Muhtarın Hedefi Büyük

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Bulutçeşme köyünde yapılan ara seçimle belirlenen çiçeği burnunda Bulutçeşme muhtarı Mahmut...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Bulutçeşme köyünde yapılan ara seçimle belirlenen çiçeği burnunda Bulutçeşme muhtarı Mahmut Kaya, köylerinde sürdürülebilir bir ekonomi oluşturmak istediğini kaydetti.

Ayvalık’a bağlı Bulutçeşme köyünde Muhtar Nadir Adalı’nın istifasının ardından yapılan ara seçimle göreve getirilen Mahmut Kaya, çalışmalarını Atatürk’ün ışığı ile yürüteceğini söyledi. Göreve başlayalı henüz bir ay bile dolmadan köyün içme suyu pompalarından kaynaklanan yaklaşık 3 bin liralık elektrik borcunu ödediğini ifade eden genç muhtar, şimdi de köye gelir getirecek yatırımlar için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

KAYMAKAMDAN YARDIM TALEBİ

Karaayıt’la komşu olan Bulutçeşme’de köylüye ekonomik destek sağlayacak ağaçlandırma sahası oluşturmak istediklerini ifade eden Kaya, “Köyümüzdeki bin dönüm Hazine arazisine fıstık çamı dikmek istiyoruz. Fıstık çamları hem köyümüze gelir getirecek, hem de madenciler ve diğer kişilerin Bulutçeşme’ye zarar verecek faaliyetlerini engellemiş olacağız. Köyümüzü en iyi biz içinde yaşayanlar korur. Bu konuda Sayın Kaymakamımızın yardımlarını bekliyoruz” dedi. İGM Üyesi Fevzi Keklikçi, Belediye Meclis Üyesi Hatice Arda ve ADD Şube Başkanı Ahmet Üzgeç, başarılı çalışmalarından ötürü genç muhtar Kaya’yı kutladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: