Avanos’ta Kuran-ı Kerim Buluşmaları Etkinliği Sürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen Avanos-Kızılırmak 4. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında...

Nevşehir’in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen Avanos-Kızılırmak 4. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Merkez Camiinde düzenlenen ''Kur'an-ı Kerim Buluşmaları''ı devam ediyor. ''Kur'an-ı Kerim Buluşmaları''ı etkinliğinin dokuzuncu gününde, İstanbul Şirinevler Ulu Camii İmam Hatibi Ahmet Korkmaz'ın kıraatinde Kur'an-ı Kerim mukabelesine devam edildi.

Avanos Belediyesi ile ve Avanos Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kur'an-ı Kerim Buluşmaları'nda her gün Merkez Cami'de yatsı namazı öncesi yarım cüz Kur'an-ı Kerim okunuyor. Avanos Merkez Camiinde manevi bir ortamda Kur'an-ı Kerim ziyafetini dinlemek üzere yediden yetmişe birçok kişi akşam namazı sonrasında merkez camiinde bir araya geliyor.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin tanınmış imam hatipleri Avanos ilçesine, Kur'an-ı Kerim’i mukabele suretiyle kıraat ediyor. Okunan ayetlerin Arapçası ve Türkçe meali, projeksiyon cihazıyla cami içine kurulan ekrandan da takip edilebiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: