Avcı: Fenerbahçe’yi yenebilecek güçteyiz

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayseri Kaski’de antrenör Ayhan...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayseri Kaski’de antrenör Ayhan Avcı, Fenerbahçe’yi yenebilecek güçte olduklarını söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde averaj ile üçüncü sırada bulunan Kayseri Kaski, yine averaj ile ikinci sırada yer alan Fenerbahçe ile yarın deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren bu önemli mücadele öncesinde kısa bir açıklamada bulunan antrenör Ayhan Avcı, güçlü rakiplerini yenebilecek kapasitede olduklarını söyledi.
TKBL’de oynadığı yedi karşılaşmanın altısından galibiyetle ayrılan ve ligde sadece Galatasaray Medical Park’a yenilen Kayseri Kaski, Fenerbahçe’yi de yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmanın hesaplarını yapıyor.
Antrenör Ayhan Avcı, ligde hiçbir takımın yenilmez olmadığını belirterek, “Yarın deplasmanda karşılaşacağımız Fenerbahçe’yi yenebilecek güçteyiz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Gerek ligde gerekse de Avrupa’da çok iyi bir hava yakaladık. Güçlü rakibimizi de yenerek bu havayı devam ettirmek istiyoruz. TKBL’de kimse yenilmez değil. Fenerbahçe’yi de yenerek galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz