Avcılar Başkan Doğan’ı Ziyaret Etti

Yeşilova Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Koç,...

Yeşilova Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Koç, Murat Akçay ve Serkan Togay ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yeşilova Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uslu, “Başkan Doğan’ın derneğimize gösterdiği yakın ilgiden dolayı ve verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Başkanımız yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde yanımızda oldu. Başkanımız her zaman halkın yanında” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Yeşilova Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uslu, Başkan Doğan’a çerçeve içinde başkanın atış yaparken çekilmiş fotoğrafını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: