Avcılar'daki yan yolu savaş alanına döndürdü! Üzerlerine sürüp, defalarca araçlara çarptı: Aracı galeriden çalmış

Avcılar'da bir sürücü aracıyla dehşet saçtı, ortalık savaş alanına döndü. Kullandığı pikapla çok sayıda araca çarpan sürücüyü kimse durduramazken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cep telefonuyla yaşananları kaydeden kadının, korkuyla çığlık çığlığa bağırdığı görüldü. Şahıs, Bakırköy'de yakalanırken aracı galeriden çaldığı ortaya çıktı.

Avcılar E5 Karayolu yan yolda herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Pikap kullanan bir sürücü çok sayıda araca çarptı. Kimse sürücüye engel olamazken diğer diğer araç sahipleri adeta dehşeti yaşadı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, görenler gözlerine inanamadı.

ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KAYDETTİ

Cep telefonuyla yaşananları kaydeden kadının, korkuyla çığlık çığlığa bağırdığı görüldü.

GALERİDEN ÇALMIŞ

12 aracın hasar gördüğü ve 3 kişinin yaralandığı olayın ardından Fas uyruklu ABD vatandaşlı Darwich Nassım, Bakırköy'de yakalandı.

Reklam
Reklam

Nassım'ın galeriden cip çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Nassım'ın, önce cipin etrafında dolaştığı, çantasını içeri koyduğu ve çalışandan anahtarı alarak bir süre içinde oturduğu görülüyor. Nassım'ın galeri çalışanının telefonla konuştuğu sırada cipi çalıştırarak iş yerinden çıktığı görülüyor. İş yeri çalışanları panik halinde sağa sola koşuşturdukları da kameraya yansıdı.

(İHA)

Anahtar Kelimeler: