Avcıların Yaraladığı Doğan Tedavi Altına Alındı

Düzce'de avcılar tarafından vurulan ve sağ kanadında kırık oluşan Doğan, Çevre ve Orman Müdürlüğü'nde tedavi altında alındı.

Düzce'de avcılar tarafından vurulan ve sağ kanadında kırık oluşan Doğan, Çevre ve Orman Müdürlüğü'nde tedavi altında alındı.

Merkeze bağlı Duraklar köyünde vatandaşlar tarafından yaralı bulunan Doğan, ilk olarak veteriner hekime götürüldü. Veteriner hekimin müdahale ettiği yaralı Doğan'ın kanadında oluşan kırıklar alçı bandı ile sarılarak tedavi edildi.

Yaralı Doğan, tedavisinin ardından Düzce Çevre ve Orman Müdürlüğü'nde kontrol altına alındı.

Veteriner Hekim Dr. Servet Karaçam, saçma yarası alarak kanadında kırıklar oluşan Doğan'ın uzun bir süre gıda maddesi bulamamasından ötürü daha da kötü hale geldiğini anlattı. Aç olmasından dolayı ağırlığının yüzde 20'sini kaybettiğini belirten Karaçam, "Kırık olan yere zaten gerekli tıbbi tedaviyi yaptık. Şimdi ağırlığını tekrar kazanması için gıda takviyesi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Karaçam, 3 hafta tedavi altında tutulacak yaralı Doğan'ın, iyileşmesinin ardından tekrar doğaya salınacağını kaydetti.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: