Avcı’nın şampiyon öğrencisi: Abdullah Avcı,milli takıma yakışır

A Milli Takım’da Guss Hiddink’den boşalan koltuk için Abdullah Avcı isminin ön plana çıkması üzerine...

A Milli Takım’da Guss Hiddink’den boşalan koltuk için Abdullah Avcı isminin ön plana çıkması üzerine eski talebelerini Ay-Yıldızlı forma heyecanı sardı.
2005 yılında düzenlenen Avrupa Şampiyonu olan Abdullah Avcı yönetimindeki U17 Milli Takım öğrencisi Murat Duruer, Avcı’nın isabetli bir tercih olduğunu söyledi. Ankaragücü’nün futbolcusu Duruer, kendilerinin de daha iyi performans sergileyerek Avcı ile birlikte milli takımda görev yapabileceğine inandığını belirtti.
U17 Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu ve dünya üçüncüsü ola Abdullah Avcı’nın o dönemki talebeleri heyecanlandı. Başkent temsilcisi Ankaragücü’nde forma giyen Murat Duruer, Avcı’nın gelişiyle ilgili “İnşallah olur. Abdullah Avcı, hocalığı ve karakteriyle layık. Ben çok mutlu olurum. Abdullah hoca kişilik olarak hoca olarak üst düzey bir hoca. Bence milli takıma yakışır. Aynı oyuncular olacak. Hiddink’ten başarılı olacak.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

ŞAMPİYON OYUNCULAR GEREKEN ŞANSI BULAMADI
Kendisi ve arkadaşlarının milli takım için gereken şansı bulamadığını söyleyen Duruer, “Şampiyonadan sonra liglerde Nuri, Caner ve ben oynadık. Çoğu kişi ligde kendine yer bulamadı. Bir de Gençlerbirliği’nde Aykut şans buldu. Abdullah Avcı, başarılı olduktan sonra biz de performansımızı yükseltiriz. Milli takıma yeniden seçilir inşallah.” şeklinde konuştu.
Öte yandan ligde 3 puanı bulunmayan Angaragücü, yaptığı antremanla çalışmalarına devam etti. Kendi sahasında yapacağı Karabük maçını kazanıp 3 puanla tanışmayı amaçladıklarını söyleyen Duruer, “Lige yeniden dönmek istiyoruz. Kongre süreci bizi zorlasa da 3 puan almak istiyoruz.” dedi. Başkentin Sarı Lacivertli takımı Ediz ise kulubün kongreyle birlikte zorlu bir süreçte olduğunu ama futbolcular olarak buna aldırış etmeden milli maça verilen arada en iyi şekilde çalıştıklarını belirtti. Ediz, Karabük maçıyla ilk galibiyeti alıp bir seri yakalamak istediklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz