Avea Kurumsal Kartalcell Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Beşiktaş Kulübü ile GSM operatörü Avea arasında şirket ve firmalar için Kurumsal - Kartalcell adındaki...

Beşiktaş Kulübü ile GSM operatörü Avea arasında şirket ve firmalar için Kurumsal - Kartalcell adındaki paket tanıtım toplantısı yapıldı.

Avea'nın Genel Müdürlük binasında düzenlenen basın toplantısına Avea Ceo'su Erkan Akdemir, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Avea CEO'su Erkan Akdemir Kurumsal Kartalcell kampanyasından çok umutlu olduklarını söyleyerek, "Bugün sizlere Kurumcal Kartalcell hattını tanıtacağız. Biz normal tarifelerimizden daha avantajlı paketleri Beşiktaş için uygulayacağız. Kulüp ise Kartalcell alan taraftarlara bilet ve forma hediye ederek bunu cazip hale getirecek. Bu kampanyadan çok umutluyuz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'da söz alarak, Avea Kartalcell hattı kullanan abone sayısını 1 milyon'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Orman, "Bugün önemli bir gün. Bu birliktelik sadece Avea ve Beşiktaş için karlı değil, taraftarlarda bundan çok karlı çıkacak. Büyük küçük herkes Kartalcell kullanarak kulübe katkı sağlayacak. Şuanda 400 bin olan abone sayımızı 2 sene içinde 1 milyon aboneye çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: