Avea, Van’da kesintisiz iletişim adına ekip oluşturdu

Avea, Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından önlemlerini aldı. Operatör bölgede iletişimin devamı adına...

Avea, Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından önlemlerini aldı. Operatör bölgede iletişimin devamı adına Acil Müdahale Ekipleri oluşturdu.
Konuyla ilgili Avea'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Bölgede hat yoğunluğunu azaltmak adına hemen Trabzon, Erzurum, Adana ve Konya illerimizden mobil istasyon ile ek ekip yönlendirdik. Bölgedeki tüm abonelerimize acil durumlar için 112 ve 155'i aramaları yönünde mesajları ilettik. Ayrıca depremden etkilenen bölgedeki abonelerimizin mağdur olmamaları adına; faturalı ve faturasız tüm müşterilerimizin telefon hatlarına Avea'dan ücretsiz ek dakika ve SMS yüklenmektedir.
Fatura ödenmemesinden dolayı daha önce kullanıma kapatılmış olan hatların açılması için de gerekli çalışmalar yürütülmektedir. Önümüzdeki dönemde bölgede hizmet alan müşterilerimizin fatura ödemelerine ilişkin herhangi bir kapanma yaşanmaması amacı ile de gerekli işlemler yapılıyor.
Şehirde depreme bağlı olarak elektrik kesintisi yaşansa da, elde var olan uzun ömürlü güç kaynağı desteğinden ötürü mobil şebekemizin çalışmasında herhangi bir aksama olmayacaktır.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz